KempenDuurzaam

De energieprijzen rijzen de pan uit. Steeds meer mensen hebben vragen over energiebesparing of kijken naar meer duurzame energiebronnen. Dit is vaak ingewikkelde materie, waarbij soms specialistische kennis nodig is om te begrijpen wat de effecten van bepaalde maatregelen zijn.

Als je geen zin hebt om je daar in te verdiepen, of als je simpelweg weinig tijd hebt om daar de nodige aandacht aan te geven dan heb je misschien wel behoefte aan iemand die je daarbij helpt en als je wilt het hele traject uit handen kan nemen. ONTZORGING dus.

Ingewikkelde keuzes kun je tenslotte beter over laten aan  gekwalificeerde energie adviseurs, die hier hun vak van gemaakt hebben. KempenDuurzaam heeft dit onderkend en werkt samen met een groot aantal gekwalificeerde energie adviseurs, die jou alle moeilijke zaken uit handen kunnen nemen. Uiteraard altijd in overleg met jou en passend binnen jouw financiële mogelijkheden.

De professionele energie adviseurs van KempenDuurzaam zijn mensen die iedere dag vanuit hun vak bezig zijn met energiebesparing en duurzame energie maatregelen. Zij hebben als geen ander verstand van de materie. Zij kunnen bijvoorbeeld voor jou een meerjaren energieplan opstellen dat past binnen jouw financiële mogelijkheden en jou daarbij helpen om de juiste keuzes te maken, bijvoorbeeld door contacten met leveranciers te onderhouden, of door offertes met elkaar te vergelijken.  Dat alles steeds in nauw overleg met jou.

KempenDuurzaam is dus eigenlijk het loket voor professionele begeleiding in de energietransitie. Wij nemen jou daadwerkelijk het werk uit handen zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Dat noemen wij ONTZORGING.

Nieuws

De coöperatie heeft weer drie nieuwe leden verwelkomd. Zij gaan optreden als projectleider of als energie adviseur namens de coöperatie KempenDuurzaam.
De coöperatie heeft drie nieuwe leden verwelkomd. Zij gaan optreden als projectleider of als energie adviseur namens de coöperatie KempenDuurzaam.