VOOR ENERGIE ADVISEURS

KempenDuurzaam is een coöperatie die huishoudens en MKB ondernemingen wil ontzorgen bij het realiseren van energiebesparingsmaatregelen of het verduurzamen van woningen of bedrijfsgebouwen. Het traject van het ontzorgen van deze opdrachtgevers wordt opgepakt door professionele en gekwalificeerde energie adviseurs. KempenDuurzaam heeft een groot aantal zelfstandige energie adviseurs beschikbaar om huishoudens en bedrijven te adviseren en te begeleiden.

Om de kwaliteit van deze dienst aan opdrachtgevers te kunnen garanderen en waarborgen, hanteert KempenDuurzaam een set aan kwaliteitscriteria waaraan de energie adviseur dienen te voldoen. Gekwalificeerde energie adviseurs worden opgenomen in het register dat door KempenDuurzaam wordt beheerd. De kwaliteitscriteria hebben betrekking op competenties, kennis en ervaring op terreinen als bouwkunde, energie, commercie en sociaal.

 • Algemeen
  Enthousiaste persoonlijkheid, gericht op het zoeken naar oplossingen, sociaal vaardig, minimaal MBO niveau, affiniteit met de energietransitie (groen hart)
 • Bouwkundig
  Aantoonbare kennis/ervaring in het begeleiden van (ver-)bouwtrajecten in nieuwbouw of bestaande bouw
 • Energetisch
  Aantoonbare kennis en ervaring in het doen van berekeningen op terreinen als isolatie, cv/warmtepomp, enz
 • Commercieel
  In staat om offertes van leveranciers te vergelijken en te komen tot de beste prijs/prestatie propositie voor de klant.
 • Financieel
  In staat zijn om samen met de klant een meerjarenbegroting op te stellen. Het beschikbare budget van de klant is daarbij bepalend.

Heb jij belangstelling om als energie adviseur door KempenDuurzaam te worden ingeschakeld, en meen jij aan de kwaliteitscriteria te voldoen, stuur dan een bericht naar:

info@kempenduurzaam.nl