Over ons

KempenDuurzaam is een coöperatie waarin zelfstandige gekwalificeerde energie adviseurs samenwerken om gemeenten, bedrijven, woningcorporaties en huishoudens te ontzorgen in energiebesparings- of verduurzaamheidstrajecten. De energie adviseurs van KempenDuurzaam kunnen  het gehele project uit handen nemen, van planvorming tot en met de uitvoering.

De energie adviseurs voldoen aan de hoogste eisen om  deze projecten met succes uit voeren. Veelal hebben zij een eigen praktijk als energie adviseur of als bouwkundige. Door lid te zijn van de coöperatie kan er makkelijk worden samengewerkt of kennis worden gedeeld.

De coöperatie KempenDuurzaam is in maart 2022 opgericht door de vereniging KempenEnergie. KempenDuurzaam is daarom nauw verbonden met KempenEnergie. KempenDuurzaam kan de overheadkosten voor opdrachtgevers laag houden omdat het werkbureau van de coöperatie wordt bezet door vrijwilligers. Het bestuur van KempenDuurzaam wordt gevormd door bestuursleden die ook actief zijn binnen de vereniging KempenEnergie. Hierdoor kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de kennis en ervaring die binnen KempenEnergie aanwezig is.
De coöperatie KempenDuurzaam stelt zich op als  professionele marktpartij, die werkt op basis van marktconforme tarieven. Altijd met als uitgangspunt om de opdrachtgever te ontzorgen.